berkarya itu indah

berkarya itu indah

Wednesday, June 30, 2010

Tika ini hati hanna sedang keliru, sambil air mata tak segan mengalir...Alunan muzik menambah kesayuan hati. Oh! Kenapa?
Keliru tentang kisah cinta. hanna...dia dan cinta ini. Adakah kami akan bersatu? Adakah kami akan bersama? Selalu hanna berdoa, moga cinta ini bersandarkan pada agama pimpinan kami. Selalu hanna berdoa, agar cinta ini mekar bersama eratnya hubungan kami pada Maha Pencipta. Adakah kami akan dikurniakan rasa sekuat ini atas dugaan dan ilham percintaan?
Hati yang keliru, sukar dijernihkan pengertiannya...sering saja hanna bimbang jika ia hilang dari landasan yang diharapkan.

Ya Allah, jika benar hubungan ini akan terjalin, Kau berilah kami hidayah dan petunjuk agar kami-hambaMu yang lemah ini, sama-sama mengecap cinta hanya kerana-Mu Ya Allah. Amin.

No comments:

Post a Comment

Bicara madahmu mengerat ukhwah,...Terima kasih :)

About Us

Bila terbitnya bicara, hati mula pasrah, untuk luahan terindah, segalanya diserah…Moga jiwa turut merasa, tentang hati yang mula bercerita.

Teguh pada kata hati, cekal pada kata akal…akan setia pada janji, untuk diri, dia dan semua. Moga ada sinar, pada setiap karya yang terlahir dari jiwa dan rasa. Hanya kerana DIA.

Titip kasih daripada teman blogger

Titip kasih daripada teman blogger
Tanda hati daripada Cik Amy Sense, tQ!!!

Gapaian CIta

Gapaian CIta

Impian Kan Terlaksana

Impian Kan Terlaksana
Barisan melakar cita

Pages